Consultant WESP

Functie

WESP specializes in analyzing and advising automotive companies. Both garage companies and parts manufacturers and importers benefit greatly from our advice based on data analysis.

Companies have a wealth of data. WESP converts this data to valuable information that directly helps to improve your performance.

Advies geven aan klanten omtrent performance analyses binnen de automotive sector is jouw passie? Het opbouwen van langetermijn relaties en vruchten plukken van resultaten drijven jou? Dan droom jij misschien wel van een job als WESP Consultant bij LKQ!

 

Wat ga je doen?

Als WESP Consultant ga jij langs bij onze klanten (garages) en geef je uitgebreid advies over de WESP tool. Deze tool verzamelt gegevens omtrent analyses en zal uitgebreide optimalisatie verwerken voor de klanten, wat tot een win-win situatie zal leiden op vlak van performantie binnen de garages.

 

Hoe ziet je werkweek eruit?

  • Je bezoekt garages over heel België;
  • Je onderhoudt een goede relatie met jouw klanten en geeft duidelijke informatie over de WESP tool en de meerwaarde ervan;
  • Je ondersteunt de klant in het streven naar een optimale performantie van zijn (ERP) systemen en analyses; 
  • Je volgt jouw dossiers minutieus op en geeft extra advies waar nodig; 
  • Je spart op regelmatige basis met jouw verantwoordelijke samen om resultaten te bespreken en plannen eventueel bij te werken;
Profiel

Wie is onze ideale kandidaat?

Voor de functie van WESP Consultant zijn we op naar een enthousiaste en gedreven collega die beschikt over een breed netwerk binnen de automotive sector. Bovendien beschik je over een flinke dosis inlevingsvermogen waarbij je goed aanvoelt wat klanten nodig hebben. Tegelijkertijd bekijk je de wereld met een adviserende blik. Dankzij je goede communicatieve vaardigheden en technische achtergrond, ben je een goede gesprekspartner voor de klant.

Je bent vlot tweetalig in Nederlands en Frans (zowel mondeling als schriftelijk) en hebt een zeer sterke kennis van de automotive sector.

Aanbod

Wat mag je van ons verwachten?

Leuke collega’s die niet alleen bereid zijn om elkaar te helpen, maar ook altijd bereid zijn om van elkaar te leren en elkaar bij te staan;

Een organisatie die de lat hoog legt in alles wat we doen en die zich onderscheidt door het breedste assortiment, een unieke online catalogus, zeer sterke logistieke dienstverlening en unieke concepten voor de markt;

De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door middel van cursussen en opleidingen in jouw vakgebied.

Solliciteer nu

Deel deze vacature

Goed om weten

Afdeling: Sales
Locatie: Vilvoorde
Contract: Contract van onbepaalde duur
Talenkennis: NL/FR

Contactpersoon

Priscilla Becquet
Recruiter
02 313 31 81
Top