Sales Manager Paint Vlaanderen

Functie

Als Sales Manager Paint Vlaanderen bouw je mee en geef je structuur aan het sales team van deze afdeling. Systematiek in de manier van werken brengen en procedures voortdurend updaten behoren tot jouw dagdagelijks takenpakket. Alleen zo kunnen we onze klanten de service bieden die zij van ons verwachten. Zelf sta je geregeld nog actief in het veld en bezoek je samen met je accountmanagers enkele klanten. De grootse partners zijn helemaal jouw verantwoordelijkheid. Als ervaren leidinggevende kan je jouw team motiveren en aansturen om de beste resultaten te behalen. In deze functie vind je zowel het commerciële, strategische als menselijke aspect terug.

Profiel

De wereld van carrosserie/paint/coatings heeft voor jou, door een ervaring van minstens 5 jaar, nog slechts weinig geheimen. Jouw eerdere ervaring met het aansturen van een team zorgt ervoor dat het menselijke aspect van deze job je niet afschrikt. Een 9-to-5 mentaliteit past niet in het opzet van deze functie; jij gaat volop voor het uitbouwen van lange termijn relaties met de klant. Bij LKQ geldt die flexibiliteit dan ook wel in de twee richtingen. In een (niet zo) ver verleden behaalde jij een diploma in een chemische richting, of je bouwde de industriekennis op tijdens enkele eerdere ervaringen. Een commerciële drive is voor ons wel een must. Verder ben je perfect Nederlandstalig en is een redelijke kennis van Frans mooi meegenomen om je ideeën ook aan de Waalse collega’s verkocht te krijgen.

Aanbod

LKQ Belgium is een organisatie die continu in beweging is en snel groeit door o.a. overnames. We zijn marktleider in de auto-onderdelenbranche in de Benelux en onderdeel van LKQ Corporation, de grootste distributeur in Europa. En onze ambitie gaat verder! Daarom vind je bij ons:

  • Een salaris dat past bij het niveau van jouw functie;
  • 26 vakantiedagen;
  • Een uitgebreid pakket aan voordelen; verzekeringen (hospi – en groeps), maaltijdcheques, nettovergoeding, wagen met tankkaart, gsm en laptop;
  • Een uitdagende functie, in een internationale omgeving. Op Europees niveau wordt er binnen de organisatie veel samengewerkt. Hierdoor werk je in een uitdagende, internationale omgeving;
  • Een geweldig team met enthousiaste collega’s.
Solliciteer nu

Deel deze vacature

Goed om weten

Afdeling: Sales
Locatie: Vilvoorde
Contract: Contract van onbepaalde duur
Talenkennis: NL/FR

Contactpersoon

Anneleen De Vos
Recruitment Consultant
02 255 84 05
Top