Wie we zijn

LKQ Belgium maakt deel uit van de Nederlandse holding Sator. Samen zijn we onderdeel van LKQ Corporation, de grootste verdeler van auto-onderdelen in Europa. Onze hoofdzetel bevindt zich in Vilvoorde. Meer dan 25 vestigingen leveren onderdelen, verven en gereedschappen aan duizenden garages en particulieren. Via ons supportcentrum verlenen we garagisten ondersteuning en verzorgen we opleidingen zodat ze alle problemen vlot weten op te lossen. Naast onze eigen merken, commercialiseren we ook verschillende concepten zoals LKQ CAT, Quality Garage, Moobi enz…

Parts

Auto onderdelen zijn één van onze belangrijkste productgroepen. De producten die je in ons gamma aantreft zijn stuk voor stuk geselecteerd met het oog op kwaliteit en duurzaamheid.

Support

Met onze Support divisie is het onze missie om garage bedrijven te voorzien in technische ondersteuning door hot-line assistentie, moderne diagnose apparatuur en trainingen op ieders niveau.

Wat we doen

Automotive aftermarket? Zoek niet verder. LKQ Belgium is de grootste aanbieder van aftermarket automotive-onderdelen. Een breed assortiment, snelle beschikbaarheid, vlotte leveringen en goede prijzen zijn onze troeven. Ons nationaal grossiernetwerk zorgt voor kortetermijnbevoorrading en innovatie is onze filosofie. Professionals zijn bij LKQ Belgium aan het juiste adres en kunnen naast 3 divisies (Parts, Coatings, Tools&Equipment) rekenen op een bestelplatform vol technische info. Via de afdeling Support beschikken onze klanten bovendien over een hotline voor alle voertuig- en producttechnische vragen. Een compleet opleidingsaanbod en ondersteuning met garageconcepten behoren ook tot de mogelijkheden.

Top